Smart Housing & Makelaars
Postbus 570
5600 AN Eindhoven

Tel: +31 (0)40 2366700
Mail: info@smarthousing.nl

Call us: +31 (0)40 2366700

More information?
Call: +31 (0)40 2366700

Sold

St Lambertusstraat
Eindhoven

4 bedrooms • 127 m²

€ 439,000 / € 439,000 (excl.)

Sold

Begane grond:

Hal: ontvangsthal voorzien van authentiek glas in lood en een tegelvloer, stucwerk wanden, hoog plafond en vaste trap met linoleum naar de eerste verdieping.
Eetkamer: via toegangsdeur voorzien van glas in lood komt men in de sfeervolle eetkamer met open haard. Eetkamer voorzien van stucwerk, hoog plafond met inbouwspots en fraaie eikenhouten vloer. Toegang tot kelder en open zicht op de keuken.
Keuken: de aansluitend halfopen keuken is voorzien van een tegelvloer. Wand met raampartijen zorgt voor prettig licht, zowel in de keuken als in de eetkamer. Oven en fronten van de keuken vernieuwd in 2017. Fraaie, op maat gemaakte design keuken. De keukeninstallatie is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, lades, oven, combi-magnetron, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, rvs afzuigschouw, vaatwasser, rvs spoelbak (1½) en hardstenen werkblad. Hoog plafond met inbouwspots.
Woonkamer: ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen en deuren. Via openslaande deuren- wederom voorzien van het sfeervolle glas in lood- toegang tot de achtertuin. De woonkamer is tevens voorzien van stucwerk, hoog plafond met inbouwspots en fraaie eiken- houten vloer. Meterkast met 4 groepen en aardlekschakelaar.
Bijkeuken: voorzien van tegelvloer en stucwerk wanden. Elektrische boiler uit 2017 voor wasmachine en droger aanwezig. Deur naar achtertuin. Toilet vanuit bijkeuken toegankelijk. Toiletruimte voorzien van tegelvloer, wandcloset en fonteintje.
Berging: aan de voorzijde gelegen. De berging is ideaal voor het stallen van uw fietsen en daarnaast te gebruiken als opslag.
Achtertuin: op noordoosten geheel omsloten privacy biedende achtertuin voorzien van terras met sierbestrating. De achtertuin is toegankelijk vanuit de woonkamer en vanuit de bijkeuken.


Eerste verdieping:

Overloop: ruime overloop voorzien van linoleumvloer, stucwerk wanden, aluminium panelen
plafond met inbouwspots.
Slaapkamer I: aan de achterzijde gelegen. Voorzien van linoleumvloer, stucwerk wanden, plafond met inbouwspots.
Slaapkamer II: aan de voorzijde gelegen. Voorzien van linoleumvloer en stucwerk wanden.
Slaapkamer III: aan de voorzijde gelegen. Voorzien van linoleumvloer en stucwerk wanden. Toegang via vaste trap naar zolderkamer en bergzolder.

Tweede verdieping:

Slaapkamer IV: op zolder gelegen. Voorzien van vloerbedekking en veel licht middels een dakkapel en een dakraam. Achter een wand bevindt zich tevens nog een bergzolder met CV combiketel uit 2013.

Bankgarantie/waarborgsom:
Ter zekerheidsstelling van het nakomen van de verplichtingen van de koper, wordt in de koopovereenkomst altijd een bankgarantie/waarborgsom opgenomen.

Makelaar Dirk van Oorsouw
Gsm: 06-46052146
dirk@smarthousing.nl

Company logo

More information?

Please leave your contact details:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

  • St Lambertusstraat
    Eindhoven

    4 bedrooms • 127 m²

    € 439,000 / € 439,000 (excl.)

  • Laat je gegevens achter: